Red FM

Άκου τον Red FM live

Ο Red FM είναι από τα πιο δημοφιλή εναλλακτικά ραδιόφωνα της Αθήνας και οι μουσικές του επιλογές κινούνται γύρω από τη ροκ σκηνή.

  • Share on Facebook
  • Tweet
Παρόμοιες σταθμοί
Rock FM
Athens Party
Derti
Metropolis
Athens Dee Jay
En Lefko
δίεση FM
Skai Radio
Libero
Σχόλια
Πληροφορίες για Red FM
ΚατηγορίαGreek
Δικτυακός τόπος
Προγράμματα και παρουσιαστέςΧρήστος Παπαδάς, Πέτρος Κουμπλής, Γιάννης Γιακουμάκης, Πέτρος Κουμπλής, Χρήστος Παπαδάς, Γιοβάννα Βλασσοπούλου, Τάκης Γιαννούτσος, Θοδωρής Βαμβακάρης, Γιοβάννα Βλασσοπούλου, Γιάννης Γιακουμάκης, Τάκης Γιαννούτσος - Θοδωρής Βαμβακάρης.
Facebookhttps://www.facebook.com/Red963
Twitterhttps://twitter.com/redfm963
Iphone Apphttps://itunes.apple.com/fr/app/red-fm-96.3/id1025456865
Android Apphttps://play.google.com/store/apps/details
Youtubehttps://www.youtube.com/user/963REDFM

Σχετικά με τον Red FM 96,3

Ο Red FM ξεκίνησε τη λειτουργία του με ένα βασικό σκοπό. Να προσφέρει πολλές ώρες διασκέδασης μέσα από τις εκπομπές του. Και το έχει καταφέρει με μεγάλη επιτυχία. Από τη συχνότητα του σταθμού θα ακούσετε πολλές ροκ άλλα και εναλλακτικές μουσικές επιλογές, ενώ οι εκπομπές προσφέρουν μπόλικη μουσική, ενημέρωση καθώς και καινούριες κυκλοφορίες καλλιτεχνών.

Ο Red FM διοργανώνει πολύ συχνά διαγωνισμούς, όπου οι ακροατές έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν δωρεάν προσκλήσεις για συναυλίες, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό

Πρόγραμμα Red FM

Από Δευτέρα έως Παρασκευή ο σταθμός μεταδίδει έξι εκπομπές από διαφορετικούς

ραδιοφωνικούς παραγωγούς. Τα Σαββατοκύριακα οι ώρες γεμίζουν με πολύ μουσική από το πρωί μέχρι το ξημέρωμα. Πιο συγκεκριμένα θα απολαύσετε το Red Top 10, με τα καλύτερα δέκα τραγούδια και το Red Party Zone, με τις μεγαλύτερες επιτυχίες σε ένα τρίωρο non stop party. Την Κυριακή θα ακούσετε αγαπημένα all-time classics τραγούδια από τα 60’s, τα 70’s και τα 80’s μέσα από την εκπομπή Red Classics. Τέλος, υπάρχει και το Red Live. Aπό τις 11 μέχρι τα μεσάνυχτα, το συγκρότημα ή ο καλλιτέχνης στον οποίο είναι αφιερωμένο το Red Weekend έρχεται live στον Red 96,3.

Ραδιοφωνικοί Παραγωγοί

Από τη συχνότητα του Red FM 96,3 θα ακούσετε τους εξής ραδιοφωνικούς παραγωγούς:

Τάκη Γιαννούτσο και Θοδωρή Βαμβακάρη (Δευτέρα έως Παρασκευή 07:00 - 10:00),

Λευτέρη Κεφαλά (Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 - 12:00),  Πέτρο Κουμπλή (Δευτέρα έως Παρασκευή 12:00 - 15:00), Γιάννη Γιακουμάκη (Δευτέρα έως Παρασκευή 15:00 - 18:00) , Χρήστο Παπαδά (Δευτέρα έως Παρασκευή 18:00 - 20:00) και Γιώργο Αποστόλου (Δευτέρα έως Παρασκευή 20:00 - 23:00)

Ακούστε το Red FM live

Τις εκπομπές και το πρόγραμμα του Red FM μπορείτε να τις ακούσετε και online μέσα από την ιστοσελίδα του σταθμού www.redfm.gr. Το ραδιοφωνικό σταθμό μπορείτε να τον ακούσετε ζωντανά και μέσα από τις ιστοσελίδες www.live24.gr και www.e-radio.gr.

Red FM στα Social Media

Ο ραδιοφωνικός σταθμός Red FM έχει πολλά κανάλια κοινωνικής δικτύωσης με φανατικούς followers. Διαθέτει σελίδα στο Facebook, την οποία θα βρείτε με το όνομα Red FM 96.3. Μέσα στη σελίδα θα διαβάσετε όλα τα νέα του σταθμού, αναρτήσεις από τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς, πολλά τραγούδια και μουσικά νέα. Ακόμη, ο σταθμός διατηρεί  λογαριασμό στο Twitter αλλά και στο Instagram. Το κανάλι του Red στο YouTube είναι γεμάτο από συλλογές με τραγούδια αγαπημένων καλλιτεχνών.

Εφαρμογή σε smartphone ή tablet

Αν θέλετε να έχετε τον Red FM πάντα μαζί σας μπορείτε να “κατεβάσετε” την εφαρμογή του σταθμού για Android και iOS συσκευές. Στην εφαρμογή του RED θα βρείτε μουσικά νέα, agenda με τα δρώμενα της πόλης, αλλά και πληροφορίες για το πρόγραμμα του σταθμού.

Επίσης, μπορείτε να δείτε εύκολα και γρήγορα τον τίτλο του τραγουδιού που παίζει στον αέρα.

H ιστοσελίδα του Red FM

Η online έκδοση του Red FM είναι εμπλουτισμένη με αρκετές κατηγορίες. Μέσα απο την ιστοσελίδα θα βρείτε σημαντικά μουσικά νέα, καινούριες κυκλοφορίες, πληροφορίες για τους διαγωνισμούς και agenda με τις εκδηλώσεις της πόλης. Τέλος, υπάρχει ειδική κατηγορία για το πρόγραμμα, καθώς και ένα μικρό βιογραφικό για τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς.

Νέοι ραδιοφωνικοί σταθμοί
GREEKRADIO
Ksenyxtis
Psyland Radio
Radio Navagio
Sky Radio 99.2
Super 90,4
Ellinikosfm Radio
Plus Radio
Djyanni Radio