Βοήθεια

Ο ραδιοφωνικός σταθμός δεν ακούγεται

Εάν έχετε πρόβλημα με τη συσκευή αναπαραγωγής και το ραδιόφωνο δεν ακούγεται πλέον, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Βεβαιωθείτε ότι η επιλογή ήχου "σίγασης" δεν ενεργοποιήθηκε κατά λάθος.
  • Ανανεώστε τη σελίδα κάνοντας κλικ στο πλήκτρο "f5" στο πληκτρολόγιό σας εάν είστε συνδεδεμένοι σε έναν υπολογιστή ή ανανεώνοντας τη σελίδα χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησης, εάν συνδέεστε με ένα smartphone. Περιμένετε να δοκιμάσετε ξανά το πλήρες φορτίο της ιστοσελίδας πιέζοντας το κουμπί "Αναπαραγωγή".
  • Ελέγξτε τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο.
  • Δοκιμάστε με άλλο πρόγραμμα περιήγησης.

Εάν το πρόβλημα παραμένει, επικοινωνήστε μαζί μας.

PS: Ο εν λόγω ραδιοφωνικός σταθμός ενδέχεται να έχει πρόβλημα μετάδοσης από το διακομιστή του. Σε αυτήν την περίπτωση, δεν θα μπορέσουμε να λύσουμε το πρόβλημα από την πλευρά μας. Αλλά θα επαναλάβει τη διανομή του στον ιστότοπό μας, όταν το πρόβλημα επιλυθεί από αυτούς.

Προσθέστε ή ενημερώστε το ραδιόφωνο

Για να προσθέσετε ή να ενημερώσετε το ραδιόφωνο σας, συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας που υπάρχει σε αυτόν τον σύνδεσμο.

Διαγράψτε το ραδιόφωνο από τον κατάλογό μας

Εάν θέλετε να καταργήσετε το ραδιόφωνο από τον κατάλογό μας, παρακαλώ στείλτε μας το αίτημά σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Αν θέλετε να επικοινωνήσετε με ένα συγκεκριμένο ραδιόφωνο

Αυτή δεν είναι η επίσημη ιστοσελίδα οποιουδήποτε ραδιοφώνου. Αυτός είναι ένας κατάλογος που ομαδοποιεί ραδιόφωνα ανά χώρα. Εάν θέλετε να επικοινωνήσετε με έναν συγκεκριμένο ραδιοφωνικό σταθμό, παρακαλείστε να του στείλετε ένα μήνυμα στην επίσημη ιστοσελίδα του. Μπορείτε να βρείτε τα στοιχεία επικοινωνίας στη σελίδα τους στον ιστότοπό μας.